Pachet video de baza “My First Movie”

“My First Movie” este un film cu durata de aproximativ 30 minute relizat cu imagini din cele mai intense momente ale botezului.
Pentru realizarea acestuia, voi filma cu o singura camera Full HD, pe durata intregului eveniment.
Voi documenta evenimentul intr-un stil jurnalistic, fără a interveni aproape deloc. Intenția mea este de a surprinde totul cât mai natural, așa cum s-a intamplat. Voi interveni doar pentru a vă poziționa in lumina potrivită unde este cazul si pentru a vă da câteva indicații in timpul sedinței video.
Pe lângă montajul de 30 minute veți mai primi un teaser și materialul brut cu tot ce am filmat (aproximativ două – pană la 4 ore de material brut, în functie de eveniment).
Teaser-ul este un film scurt, cu durata de maxim 2 minute, pe care îl voi realiza foarte rapid (în cel mult două săptămani de la botez).
Livrare material prelucrat online, în format Full HD.
Această oferta este valabilă pentru botez la biserica + petrecere, dar puteți primi o ofertă doar pentru botez, dacă nu va fi și o petrecere după.  Puteți personaliza această ofertă adăugând o lista întreagă de extraopțiuni despre care veți afla mai multe în momentul în care semnăm un contract.
Las aici cateva exemple de montaje realizate cu imagini de la botez și apoi cateva detalii despre filmul de aproximativ 30 minute.

Cum vă spuneam, “My First Movie” este un film cu durată de aproximativ 30 minute relizat cu imagini din cele mai intense momente ale botezului. Vor fi 30 minute dacă filmez si petrecerea. Voi realiza acest film folosind ca tehnică de editare, editarea nonliniară. Adică, din toate imaginile pe care le voi filma la botez + petrecere, voi extrage momentele cele mai faine si le voi monta intr-o ordine care nu respectă neaparat cronologia evenimentelor dar care sigur vă va surprinde si vă va ține in fata ecranului pana la final. La realizarea acestor filme sunetul este extrem de important. Mi-ar plăcea să purtați o lavaliera pe tot parcursul evenimentului si eventual să pregătiți un speech la petrecere. Cateva cuvinte pentru invitați, familie sau măcar o declarație pentru soț/soție sau un gând pentru copilaș, un mesaj pe care să il poata vedea cand va mai creste! :). Sunetul mă ajuta foarte mult la realizarea acestor montaje si poate creea o emoție foarte puternică.
Este un pic mai greu sa postez un film de 30 minute, care contine și imagini de la petrecere, dar puteți vedea aici un film de 12 minute realizat cu imagini doar de la biserică.

Dacă vă place oferta mea, ar fi indicat să ne întâlnim să vă povestesc mai multe despre ofertă și despre extraopțiunile pe care le puteti adauga la această ofertă, eventual să semnăm un contract. Am si eu 2 copilași și știu cum e cu timpul liber! 🙂 Nu vă retin mult, rezolvam totul in aproximativ 15 minute. Mă puteți contacta telefonic la 0729895825 sau pe facebook, aici

Iar după botez sau chiar și înainte, să știți că se pot realiza și altfel de montaje pentru copilași. Am făcut acest montaj pentru mine si familia mea, cu ocazia unei ședinte foto la Catalina Zaharia in studio :). Se pot face și astfel de montaje. Sunt amintiri frumoase! 😉 Știți cum mă gasiți dacă doriți și un astfel de montaj! 🙂