Blog

40 ani! Wow! Parca nu imi vine sa cred 🙂

Pentru ca astazi(13.02) este ziua mea si pentru ca anul acesta se implinesc si 15 ani de cand am filmat prima nunta, m-am gandit sa va fac voua un cadou! 🙂

Filmez gratuit o nunta! 🙂

Daca sunteti printre cei care aveti nunta in perioada 06.06.2020 – 21.06.2020, indepliniti conditiile de mai jos si vreti sa va filmez eu nunta, trimiteti va rog un mesaj privat pe pagina mea de facebook si discutam acolo mai multe detalii.

Acest giveaway va fi posibil doar daca reusesc sa gasesc un cuplu de miri care sa accepte conditiile mele si care sa aiba nunta in perioada mentionata. Doar in acea perioada voi avea posibilitatea sa fac asa ceva.

Astept cu interes mesajele voastre! 😉 Va rog sa trimiteti mesaj privat pe pagina mea de facebook. Nu ma sunati ca am 2 copilasi mici! 😉 Multumesc!

DETALII

Am schimbat pefixul si ma gandesc sa schimb putin si stilul de filmare! Ma tot uit la nuntile videografilor din afara tarii si vad in filmele lor unele ‘traditii’ care la noi din pacate lipsesc. Sunt lucruri care tin mai mult de organizare si de dorinta de a face ceva diferit, practic de a te simti bine la nunta ta!

Si pentru ca vreau sa am si eu in portofoliu un film un pic mai diferit, pe care sa il pot arata clientilor mei, pentru a le propune sa tina cont la nunta lor de unele aspecte, am decis sa filmez gratuit o nunta, pentru un cuplu care este dispus sa accepte anumite sugestii legate de organizare.

CONDITII

  • Formati un cuplu fain, doi tineri frumosi, pozitivi, veseli, care se iubesc sincer si care fac nunta din dragoste, nu din interes.
  • Ati organizat nunta intr-o locatie spatioasa (gen cort) care sa aiba eventual si o terasa unde lumea sa poata socializa. Este ok si  varianta in care nunta este micuta, dar cu multi tineri care sa se distreze maxim! 😉
  • Ati reusit sa ii convingeti pe parinti sa renunte la ideea de a avea la nunta voastra toate traditiile posibile( gen gatit acasa, la bloc, cu taraf si flori in piept, furatul miresei, gaina, colaci, etc…)
  • Nu v-ati luat o formatie care sa cante toata noaptea populara ci v-ati luat un Band sau un DJ, dar preferabil band, care sa tina toata noaptea tinerii pe ringul de dans.
  • Reusiti sa va convingeti parintii, fratii, surorile si cel mai bun prieten / prietena sa spuna ceva despre voi, sau sa va transmita un mesaj / o urare, in sala in care va fi nunta, de fata cu toti invitatii, intr-o pauza a band-ului.
  • Aveti suficient curaj incat sa faceti o declaratie de dragoste partenerului / partenerei, in fata invitatilor.
  • Inca nu ati semnat contract cu un videograf! Nu voi accepta sa renuntati la videograful pe care il aveti deja, sa va filmez eu nunta gratis! Nu asta e ideea! (si fiti siguri ca aflu usor daca aveti deja un contract. Ma contacteaza videograful vostru sa ma certe! 🙂 )
  • Aveti un grup mare de prieteni pusi pe distractie, care vor fi prezenti la nunta. Demonstrati asta cu un share la aceasta postare ;). Numarul de like-uri de la prieteni ar putea sa conteze la un momentdat, daca sunt mai multe cupluri care vor dori sa le filmez nunta. Nr. de like-uri ar putea conta, dar sigur nu in functie de asta voi alege! 😉
  • Vi se pare interesanta ideea si vreti ca eu sa va filmez nunta.
  • Daca vor fi mai multe cupluri care ma vor contacta, pe 20 mai voi anunta castigatorul. Castigatorul il aleg eu, nu va fi tragere la sorti. Daca nu ma contacteaza nimeni, pe 20 mai 2020 se anuleaza automat oferta.
  • Daca voi filma o nunta prin acest giveaway, nunta va fi postata integral pe site-ul meu si va fi folosita ca si demo. Trebuie sa am acordul vostru pentru asta.
  • Partea aceasta cu conditii se poate modifica oricand, daca consider ca trebuie sa adaug si alte conditii.

CE VA OFER?

  • Voi fi prezent singur la nunta voastra, pe durata intregului eveniment.
  • Voi documenta evenimentul intr-un stil jurnalistic, fara a interveni aproape deloc spre a regiza ceva. Voi interveni doar pentru a va pozitiona in lumina potrivita. Voi surprinde emotii si voi incerca sa fac lucrurile pe care la o nunta obisnuita nu am timp sa le fac, datorita modului in care a fost organizat evenimentul.
  • Voi filma singur nunta voastra, cu o camera care asigura rezolutie 4K si voi incerca sa renunt la slow motion, pe cat posibil ;).
  • Din tot materialul filmat voi realiza un montaj cu durata de 15- maxim 30 minute. Da, asta e tot ce veti primi. Un montaj de 15 – maxim 30 minute, dar un montaj noncronologic care sper eu sa va surprinda si sa va tina in fata tv-ului. Veti primi si materialul brut cu tot ce am filmat!

Astept mesajul vostru!   Cu drag,  Iulian Tuia 😉